top of page

Lake Como Adventure Park; is een Adventure Park gelegen aan de westelijke oever van het Comomeer, een van de mooiste meren ter wereld, op slechts 20 minuten van Barna .

Het is een plek midden in de natuur , ontworpen om volwassenen en kinderen te vermaken en te boeien, ideaal voor mensen die van avontuur houden.

Je zult in staat zijn om verschillende paden te volgen die aan bomen hangen, in alle veiligheid, door touwen, bruggen, lianen en talloze adrenalinespellen.

Als je wilt vliegen en je vrij wilt voelen al een adelaar die boven het Comomeer zweeft, is dit je kans. Het wordt een uniek avontuur en je kunt vanuit de lucht een van de mooiste meren van Italië bewonderen, omringd door het Lombardische gebergte. Van 6 tot 80 jr oud, enthousiast voor grote sensaties of voor het eenvoudige plezier van vrijheid, zonder een bepaalde fysieke conditie, een paar stappen om op te stijgen en vervolgens comfortabel zittend voor de pilot, geniet je van het 360 gr panoramische uitzicht. In het Engels, Italiaans en Frans verwelkomen wij u van 1 april tot 15 oktober.

Mountainbiken

https://youtu.be/v-bELnvft5k bron: Stanley van der Veld

Midget-Golf; een geweldige kleine activiteit om wat afleiding te bieden aan jong en oud of gewoon wat chill-tijd nodig hebben. Gunstig gelegen dicht bij Lido di Menaggio nabij het meer.

Wandelen

Funicolare; De kabelspoorweg Como-Brunate is een spoorlijntje dat gelegen is in de Noord-Italiaanse provincie Como in de regio Lombardije. De kabelspoorweg begint onderaan de berghelling aan het Comomeer in Como en eindigt aan de andere zijde boven op de berghelling in Brunate.

Menaggio e Cadenabbia Golf Club

Leolandia is het meest geliefde pretpark voor kinderen in Italië en de ideale plek voor het plezier van het hele gezin.

Ondergedompeld in een groot groen park, biedt het meer dan 40 attracties en attracties geschikt voor alle leeftijden. Kinderen kunnen Superpigiamini, de schattige Masha en de Beer, LadyBug en Chat Noir live ontmoeten en aan boord van de Thomas-trein stappen. Daarnaast wachten spannende shows voor kinderen, veel dieren en de historische Minitalia op je! Leolandia is het park waar dromen tot leven komen!

Golfclub Lanzo D'Intelvi

bottom of page